enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
27,2134
EURO
28,8452
ALTIN
1.676,98
BIST
8.304,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Saadet Partisi’nden yerel seçimlere tek başına girme sinyali

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Kararımız bu seçimlere tek başımıza girebilmek, ancak Gelecek Partisi ile bir grup kurduk ve yerel seçimler için birlikte bir strateji belirleme çalışmamız var.” dedi.

Saadet Partisi’nden yerel seçimlere tek başına girme sinyali
16.09.2023 11:50 | Son Güncellenme: 17.09.2023 03:49
A+
A-

Partisinin  il başkanlığınca bir kafede düzenlenen “STK temsilcileri ve basın mensupları ile buluşma” programında konuşan Kaya, Seçimi'nde milletin ortaya bir irade koyduğunu ve herkesin bu iradeye saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Kaya, “Toplumsal olarak yaşadığımız sıkıntılar ortada. Bizim en büyük sıkıntımız kamplaşma, ayrıştırma, ötekileştirme. Siyasetin dili çözüm üretmeye dönük değil, insanları bulundukları noktalarda tahkim etmeye dönük bir dildir. Bu dil doğru değildir. Bu ülkede asgari müştereklerimiz var. Böyle bir ortamda, ülkemizin birliğini, beraberliğini, hukukunu, kardeşliğini ortaya koymak adına bir çabaya ihtiyaç olduğunu görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin yerel seçimlere ilişkin sorusu üzerine Kaya, şöyle konuştu:

“Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi kararımız bu seçimlere tek başımıza girebilmek, ancak Gelecek Partisi ile bir grup kurduk ve yerel seçimler için birlikte bir strateji belirleme çalışmamız var. Detaylar konusunda şu an bir şey söylemek erken. Bu salı günü genel başkanlarımızın katılacağı ortak bir çalışmamız olacak. Ancak seçimlere biz olabildiği ölçüde tek başımıza girmenin altyapısını oluşturuyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.”(HABER MERKEZİ)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.