enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
27,1141
EURO
28,9379
ALTIN
1.672,42
BIST
8.000,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
29°C
İstanbul
29°C
Açık
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

GastroANTEP Derya Uluğ ile renklendi

GastroANTEP Derya Uluğ ile renklendi
19.09.2023 09:16
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde son yılların sevilen sanatçısı Derya Uluğ sahne aldı.

GAZİANTEP (İGFA) – Bu yıl Kültür Yolu Festivalleri kapsamına giren ve 5’ncisi düzenlenen GastroANTEP zengin içeriğiyle kentin ilgi odağı oldu. Festival Park’ta konser veren Derya Uluğ, sevilen şarkılarını gazi şehirliler için söyledi.

Şarkıcı Derya Uluğ son zamanlarda popüler hale gelen “Esmerin Adı Oya” ile festivali coştururken, “Nefes”, “Ah Zaman”, “Kanunlar Gibi” şarkılarıyla yoğun kalabalığı coşturdu.

Gaziantep’in enerjisine hayran kalan Uluğ, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne GastroANTEP Kültür Yolu Festivali gibi başarılı bir organizasyon yaptıkları için teşekkür etti.

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında 19 Eylül Salı günü saat 21.00’da Festival Park’ta bu defa sevilen şarkıcı Uğur Aslan sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.