Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in Yeni Parti Açıklamasının Ardından Numan Kurtulmuş ile Görüştü

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in yeni parti kurulacağını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Meclis’te bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede “çerçeve yasa” başta olmak üzere gündemdeki konular ele alındı.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in Yeni Parti Açıklamasının Ardından Numan Kurtulmuş ile Görüştü
Yayınlama: 21.07.2026
7
A+
A-
🔊

CHP’de yeni parti tartışmalarının gündeme damga vurduğu günde dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Görüşme, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in TBMM Grup Toplantısı’nda yeni bir siyasi parti kurulacağını açıklamasının hemen ardından gerçekleşmesi nedeniyle siyasi kulislerde dikkatle takip edildi.

Görüşme Yaklaşık 1 Saat Sürdü

TBMM Mermerli Salon’da basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Edinilen bilgilere göre görüşmede, Meclis gündemindeki “çerçeve yasa” başta olmak üzere güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Ayrıntılı Açıklama Yapılmadı

Kılıçdaroğlu’nun Meclis ziyaretine ilişkin fotoğraflar TBMM’nin resmi internet sitesinde paylaşılırken, görüşmenin ardından taraflardan içeriğe ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

CHP’de yeni parti tartışmalarının sürdüğü süreçte gerçekleşen bu temasın, siyasi gündemdeki önemini koruması bekleniyor.

SEO Anahtar Kelimeler: Kemal Kılıçdaroğlu, Numan Kurtulmuş, Özgür Özel, yeni parti, CHP, çerçeve yasa, TBMM, son dakika, Express Haber.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.